Makelaars in kredieten

(Pour la version francophone, cliquez Francais en dessous de cette page)

Samenwerking met makelaars in kredieten.

U bent ingeschreven als makelaar in hypothecair krediet of als makelaar in consumentenkrediet en u zoekt een samenwerking omdat u ofwel te druk bezig bent met uw andere activiteiten zoals verzekeringen of vastgoed ofwel omdat u meer aanbod wenst in hypothecair krediet.

Een samenwerking met de Nationale Maatschappij voor Hypothecair Krediet zou voor u dan een oplossing kunnen bieden.

Anders dan bij de kredietaanbrengers waar we als front office werken, treden we voor de kredietmakelaars op als back office.

U verkoopt dan zelf het krediet en laat de administratieve afwerking aan ons over.
Vermits we back office werken, merkt uw klant niet dat u een gedeelte van het werk aan ons uitbesteed heeft.
Voor u is het alsof u uw kantoor uitbreidt met een aantal back office medewerkers die voor u de administratie van het krediet doen.

Een dergelijke regeling is zelfs voordeliger dan zelf een personeelslid aan te werven omdat u geen kosten heeft indien u geen dossier laat afhandelen.

U kan zich dus focussen op de verkoop van kredieten en verzekeringen.

Door onze schaalgrootte hebben wij ook toegang tot meer kredietverstrekkers dan een doorsnee kantoor en dat kan u alleen maar helpen om meer dossiers te realiseren.

Uiteraard is er ook hier geen verplichting of exclusiviteit. U bent onafhankelijk makelaar en u bent terecht fier op uw onafhankelijkheid.
Het enige merk dat u wil promoten is uw eigen merk!!
De recente ontwikkelingen voor onafhankelijke verzekeringsmakelaars die daarnaast een bankagentschap hebben, stemmen u tot nadenken.
Vandaar dat wij u geen enkele exclusiviteit vragen en dat we in alle onafhankelijkheid tegenover elkaar staan en zo samen zaken trachten te realiseren.

Wenst u meer informatie over een samenwerking tussen onafhankelijke kredietmakelaars, vul dan het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

U kan zich ook inschrijven op de nieuwsbrief voor onafhankelijke kredietmakelaars.